Sitehis Directory
Web Directory

Biznes

See Also:
This category in other languages:

Afrikaans, Arabic, Armenian, Asturian, Azerbaijani, Basque, Belarusian, Bosnian, Breton, Bulgarian, Catalan, Chinese Simplified, Chinese, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Esperanto, Estonian, Faroese, Farsi, Finnish, French, Frisian, Furlan, Galician, German, Greek, Gujarati, Hebrew, Hindi, Hungarian, Icelandic, Indonesian, Interlingua, Irish, Italian, Japanese, Kannada, Kazakh, Korean, Kurdish, Latin, Latvian, Lithuanian, Luxembourgish, Macedonian, Malay, Marathi, Norwegian, Occitan, Ossetian, Polish, Portuguese, Punjabi, Romanian, Romansh, Russian, Sardinian, Scots Gaelic, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swahili, Swedish, Tagalog, Taiwanese, Tatar, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, Welsh

Sites:

http://www.albajobs.org
» AlbaJobs Open in a new browser window
   Sistem elektronik për punësimi e të gjithë shqiptaret ku do që ndodhen. Krijo biografinë tënde dhe kërko pune.
   http://www.albajobs.org
http://www.albaniaonline.net/
» Albania Online Open in a new browser window
   Ka informacione për shërbimet që i kryen për persona dhe firma.
   http://www.albaniaonline.net/
http://www.albtourist.net/
» Albtourist - Info Hotel Guide Open in a new browser window
   Informacione për hotele, guide dhe udhëtime turistike në shqipëri.
   http://www.albtourist.net/
http://www.autokontakt.com/index.php?LG=al
» AutoKontakt Open in a new browser window
   Medium interaktiv për shitëblerje të veturave.
   http://www.autokontakt.com/index.php?LG=al
http://www.bankofalbania.org/
» Banka e Shqiperise Open in a new browser window
   Këtu ju do të gjeni informacion për Bankën e Shqipërisë, sistemin bankar, legjislacionin, statistikat dhe njoftimet per shtyp.
   http://www.bankofalbania.org/
http://www.biznesi.com.mk
» Biznesi ne Maqedoni Open in a new browser window
   Informacione dhe lajme për biznesin në Maqedoni.
   http://www.biznesi.com.mk
http://www.blej.com
» Blej.com Open in a new browser window
   Shitore në internet ku ju mundeni të bleni produkte që kryesisht jan në gjuhen shqipe.
   http://www.blej.com
http://www.egj-consulting.com/
» EGJ Consulting Open in a new browser window
   Kjo agjensi ofron shërbime për punësimin e personave në firma të ndryshme sipas dëshirës së dy palëve.
   http://www.egj-consulting.com/
http://www.elektrikuniversal.com/
» Elektrik Universal Open in a new browser window
   Informata përrreth kësaj firmës dhe shërbimet që i bën.
   http://www.elektrikuniversal.com/
http://www.faqeteverdha.biz
» Faqe te Verdha Open in a new browser window
   Ky websitë është një katalog i madhë elektronik me informacione për bizneset kosovare.
   http://www.faqeteverdha.biz
http://www.hotel.al
» Hotel.al Open in a new browser window
   Kërkoni dhe rezervoni përmes internetit në tërë Ballkanin.
   http://www.hotel.al
http://www.insig.com.al/
» Instituti i Sigurimeve Open in a new browser window
   Në webfaqen tonë ju mundeni të njoftoheni për shërbimet e sigurimit që i ofron INSIG.
   http://www.insig.com.al/
http://www.konsumerizem101.com/
» Konsumerizem 101 Open in a new browser window
   Faqe e dedikuar ne temat ekonomike, kryesisht marketing dhe psikologji konsumatori. Ketu do te lexosh mendimet tona per çeshtjet e dites ne boten e marketingut.
   http://www.konsumerizem101.com/
http://www.kosovarealestate.net
» Kosova Real Estate Open in a new browser window
   Web faqe për tregun e patundshmeri në Kosovë.
   http://www.kosovarealestate.net
http://www.freewebs.com/kosovaere-istog/
» Kosova e Re Open in a new browser window
   Kompania e sigurimeve në Istog. Në webfaqe ju do keni mundësi për tu njoftuar me sherbimet që i kryen kompania.
   http://www.freewebs.com/kosovaere-istog/
http://www.mbreti3gut.com
» MBRET I 3GUT Open in a new browser window
   Blog per marketingun kreativ në gjuhen shqipe.
   http://www.mbreti3gut.com
http://www.njoftime.com
» Njoftime.com Open in a new browser window
   Ne kemi një platformë në të cilën mund të ofrosh apo të kërkosh produkte dhe shërbime të ndryshme.
   http://www.njoftime.com
http://www.ptkonline.com
» Poste - Telekomunikacion Open in a new browser window
   Online poste edhe telekomukacion ne kosove
   http://www.ptkonline.com
http://www.kozzer.com
» Rrjeti i biznesit kosovar Open in a new browser window
   Në webfaqe ju do të gjeni informacione të detajuara për biznesin në Kosovë.
   http://www.kozzer.com
http://shpalle.com
» Shpallje Open in a new browser window
   Postoni dhe shikoni shpallje falas. Shpallje mundësh me vendos pa u regjistruar fare.
   http://shpalle.com
http://www.tregu-kosovar.com
» Tregu-Kosovar Open in a new browser window
   Njoftime falas për produkte të ndryshme që xhinden në tregun kosovar.
   http://www.tregu-kosovar.com
http://www.vas-tour.com
» Vas Tour - Albanian Tour Operator Open in a new browser window
   Një tour operator që ofron shperbime tërë vitin. Nga internet faqje ju mundeni të reezervoni drejtpërdrejt pushimin tuaj.
   http://www.vas-tour.com
http://www.veshtro.com/
» Veshtro.com Open in a new browser window
   Një dyqan virtual ku mundeni të bleni gjëra ndryshme me përmbattje në gjuhen shqipe.
   http://www.veshtro.com/

This category needs an editor

Last Updated: 2009-04-22 05:54:16


Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor

The content of this directory is based on the Open Directory and may have been modified by DWdirectory

Free previews by Thumbshots.org