Sitehis Directory
Web Directory

Televizione

See Also:
This category in other languages:

Afrikaans, Armenian, Azerbaijani, Basque, Catalan, Chinese Simplified, Chinese, Croatian, Czech, Dutch, English, Estonian, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Icelandic, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Kurdish, Lithuanian, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swedish, Turkish, Ukrainian, Vietnamese

Sites:

http://www.alsat.tv/
» ALSAT Open in a new browser window
   Radio televizioni mbarëkombëtar Shqiptar që transmetonë lajmet e fundit nëpërmjet satelitet EUTELSAT W2 edhe në rrjetin tokësorë.
   http://www.alsat.tv/
http://www.digitalb.al/
» DIGITALB Open in a new browser window
   Kompania e transmetime digjitale tokësore. Në këtë faqe do ti gjeni informatat e duhura për kanalet që gjenden në paketat televizive.
   http://www.digitalb.al/
http://www.digitalb.ch
» Digitalb.ch Open in a new browser window
   Tek ne mund te abonoheni ne platformen Digitalb.
   http://www.digitalb.ch
http://albworld.silentfiles.com/livetv
» LiveTV Open in a new browser window
   Shiko programe te ndryshme televizive.
   http://albworld.silentfiles.com/livetv
http://www.programitv.com
» Programi TV Open in a new browser window
   Ne kete website mund te gjeni programin televiziv te televizioneve shqiptare dhe te huaja me interes per publikun shqiptar.
   http://www.programitv.com
http://www.rtklive.com
» Radio Televizioni i Kosovës Open in a new browser window
   Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik i transmetimit, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari të tjera.
   http://www.rtklive.com
http://www.shqiptv.ucoz.net/
» Shqip TV Open in a new browser window
   Shikoni televizione shqiptar në internet.
   http://www.shqiptv.ucoz.net/
http://www.mogulus.com/shqiponjatv
» Shqiponja Televizion Open in a new browser window
   Trasmeton 24 ore në 24 vetem filma shqipetar, humore dhe portokalli.
   http://www.mogulus.com/shqiponjatv
http://www.tftv.topfestawards.com
» TOP FEST TV Open in a new browser window
   Televizioni online kushtuar evenimentit me te rendesishem muzikor Top Fest
   http://www.tftv.topfestawards.com
http://www.tvklan.com
» TV Klani Online Open in a new browser window
   Faqja e televizionit kombëtar privat ku do të gjeni lajmet dhe programin.
   http://www.tvklan.com
http://www.albwebtv.de.tl
» TV Shqiptare Open in a new browser window
   Shiko TV Shqiptare direkt nga internet.
   http://www.albwebtv.de.tl
http://www.tvkoha.tv
» Televizioni Koha Open in a new browser window
   Webfaqja e televizionit Koha në Tetovë. Na shikoni dhe mendoni lirshëm.
   http://www.tvkoha.tv
http://www.top-channel.tv
» Top-Channel Open in a new browser window
   Nëpërmjet programeve të tij të mirënjohura ka qenë një dritare e cila ka pasqyruar për qytetaret shqiptarë probleme sociale dhe ekonomike si të individit ashtu edhe të bashkësisë. Gjithashtu ai është një burim i besueshëm për përhapjen e informacionit.
   http://www.top-channel.tv
http://bimialb.webs.com
» Traditshqipe Open in a new browser window
   Shiko televizione të ndryshme drejtpërdrejt nga kjo uebfaqe.
   http://bimialb.webs.com
http://www.albaniaweb.eu
» Tv shqip Open in a new browser window
   Mediat shqiptare on line
   http://www.albaniaweb.eu
http://www.vizionplus.tv
» Vizion Plus Open in a new browser window
   VIZION PLUS është një televizion ku çdokush gjen veten, sheh tek ai një mik nga i cili e ka të vështir të ndahet. Shiko televizionin online në internet
   http://www.vizionplus.tv
http://www.shqiperia.tv
» Web TV Shqiptar Open in a new browser window
   Të gjitha televizionet Shqipëtare që shikohet nëpërmjet internetit gjenden këtu.
   http://www.shqiperia.tv

This category needs an editor

Last Updated: 2009-05-28 23:27:03


Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor

The content of this directory is based on the Open Directory and may have been modified by DWdirectory

Free previews by Thumbshots.org