Sitehis Directory
Web Directory

Radio

See Also:
This category in other languages:

Afrikaans, Azerbaijani, Basque, Bulgarian, Catalan, Chinese Simplified, Chinese, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Esperanto, Estonian, Farsi, Finnish, French, German, Greek, Gujarati, Hebrew, Hungarian, Icelandic, Indonesian, Italian, Japanese, Kurdish, Lithuanian, Malay, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Serbian, Slovenian, Spanish, Swedish, Tagalog, Tamil, Thai, Turkish, Ukrainian

Sites:

http://www.dw-world.de/albanian/
» Dojçe-Vele në Shqip Open in a new browser window
   Lajme në tekst dhe nga burimi i zërit që mbulonë ngjarjet rreth botës.
   http://www.dw-world.de/albanian/
http://www.albmuzika.com/radioalbmuzika.htm
» Radio Albmuzika Open in a new browser window
   Radio Albmuzika ju sjell dy programe në jave me muzikë, të reja dhe humor nga të gjitha viset. Vendi që ngroh shpirtin mbarë Shqiptar.
   http://www.albmuzika.com/radioalbmuzika.htm
http://www.radio-drenasi.com
» Radio Drenasi Open in a new browser window
   Radio lokale nga drenasi që transmeton dhe live në internet
   http://www.radio-drenasi.com
http://www.evropaelire.org
» Radio Evropa e Lire Open in a new browser window
   Radio Free Europe në gjuhen shqipe.
   http://www.evropaelire.org
http://www.radiojeta.com
» Radio Jeta Open in a new browser window
   Radio e Shqiptare në Chicago e cila funksionon çdo dite në valët 750AM si dhe non-stop në Internet.
   http://www.radiojeta.com
http://al.chinabroadcast.cn/
» Radio Kina në Shqip Open in a new browser window
   Redaksia e lajmeve në Shqip nga Kina.
   http://al.chinabroadcast.cn/
http://www.radiollapi.com
» Radio Llapi Open in a new browser window
   Faqja zyrtare ku mund të dëgjoni Radio Llapin direkt nga Besiana (Podujeva), dhe mund të gjeni informata kontaktuese.
   http://www.radiollapi.com
http://www.radiomelosi.com
» Radio Melosi Open in a new browser window
   Radio Melosi është radio e komunitetit Shqiptar në Nju Jork që emiton muzikë në gjuhen shqipe.
   http://www.radiomelosi.com
http://www.radiorinia.com/
» Radio Rinia Open in a new browser window
   Mund t'a dëgjoni drejtpërsëdrejti në rrjet nga Gjilani. Faqja gjithashtu posedon kërkesa për dëshira muzikore.
   http://www.radiorinia.com/
http://www.sr.se/cgi-bin/International/programsidor/index.asp?ProgramID=2235
» Radio Suedia në Shqip Open in a new browser window
   Lajme Shqip në tekst dhe zë nga Suedia.
   http://www.sr.se/cgi-bin/International/programsidor/index.asp?ProgramID=2235
http://www.rtvzik.com
» Radio Televizioni Zëri i Kosovës Open in a new browser window
   Radio televizion shqiptar me qendër në Kopenhagë të Danimarkes.
   http://www.rtvzik.com
http://home.arcor.de/vizioni/sot/
» Radio Vizioni Open in a new browser window
   Radio vendore nga qyteti i Podujevës. Emitimi i programëve bëhet në frekuencat FM 88.1 MHz si dhe në Internet.
   http://home.arcor.de/vizioni/sot/
http://www.radiokosova.net
» RadioKosova.Net Open in a new browser window
   Emiton muzikë në gjuhën Shqipe çdo 24 orë në rrjet.
   http://www.radiokosova.net

This category needs an editor

Last Updated: 2009-05-28 23:23:31


Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor

The content of this directory is based on the Open Directory and may have been modified by DWdirectory

Free previews by Thumbshots.org