Sitehis Directory
Web Directory

Arsimi

See Also:
This category in other languages:

Arabic, Armenian, Azerbaijani, Basque, Belarusian, Breton, Bulgarian, Catalan, Chinese Simplified, Chinese, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Estonian, Faroese, Farsi, Finnish, French, Frisian, Galician, German, Greek, Hebrew, Hindi, Hungarian, Icelandic, Indonesian, Interlingua, Irish, Italian, Japanese, Kannada, Kazakh, Korean, Kurdish, Latin, Lithuanian, Macedonian, Malay, Norwegian, Occitan, Portuguese, Romanian, Russian, Scots Gaelic, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swedish, Tagalog, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, Welsh

Sites:

http://www.aftirana.org
» Aleanca Franceze e Tiranes Open in a new browser window
   Këtu do ti gjeni informatat rreth kurseve dhe diplomave që jep ky institucion.
   http://www.aftirana.org
http://www.fshn.edu.al/
» Fakulteti i Shkencave te Natyres Tirane Open in a new browser window
   Në webfaqe ju do ti gjeni informatat për departamentet e ndryshme që jan në këtë fakulltet.
   http://www.fshn.edu.al/
http://gjuha-shqipe.com
» Gjuha shqipe Open in a new browser window
   Në këtë faqe ju do ti gjeni disa softuere kryesore të përkthyera në gjuhen shqipe.
   http://gjuha-shqipe.com
http://www.mash.gov.al/
» Ministria e Arsimit dhe Shkencës Open in a new browser window
   Faqja zyrtare me informata lidhur me arsimin dhe shkencën si dhe veprimtari të ndryshme arsimore në Shqipëri.
   http://www.mash.gov.al/
http://www.ztudenti.com
» Qendra Informative Studentore Shqiptare Open in a new browser window
   Ne faqen tone do te keni informacione mbi universitete, studime jashte vendit dhe për gjërat pas kryerjes së universitetit.
   http://www.ztudenti.com
http://www.8ung.at/universitas/
» Revista Universitas Open in a new browser window
   Organ i shoqërisë së studëntave nga Maqedonia në Vjenë.
   http://www.8ung.at/universitas/
http://www.e-monsite.com/juridiksi
» STUDENTI I SË DREJTËS Open in a new browser window
   Gjithçka për studentët e së drejtës, informacione dhe materiale te ndryshme.
   http://www.e-monsite.com/juridiksi
http://www.shkenca.org
» Shkenca.org Open in a new browser window
   Faqe shkencore për shkenca natyrore dhe të gjuhes Shqipe.
   http://www.shkenca.org
http://www.shkollarrezor.com
» Shkolla Rrezor Open in a new browser window
   Informata për këtë shkollë. Njoftime për ndënësit dhe prindert.
   http://www.shkollarrezor.com
http://studente.aldisha.com
» Studente Shqiptare online Open in a new browser window
   Kurse dhe studime online për të gjithë studentët që duan të permirësojnë cilësinë e tyre intelektuale.
   http://studente.aldisha.com
http://www.unizkm.edu.al
» Universiteti Zoja e Keshillit te Mire Open in a new browser window
   Në webfaqe ju mundeni të njoftoheni me universitetin dhe departamenten që i ka ky.
   http://www.unizkm.edu.al
http://www.uni-pr.edu
» Universiteti i Prishtinës Open in a new browser window
   Faqja e Universitetit te Prishtines. Këtu do ti gjeni informtat e nevojshme për të zgjedhur se çka deshiron të studion.
   http://www.uni-pr.edu
http://vargmal.org/
» Vargmal Open in a new browser window
   Vargmali është një sipërmarrje gjallarësh me synim kryesor njohjen, përhapjen dhe lëvrimin e kulturës burimore shqiptare.
   http://vargmal.org/
http://sq.wikipedia.org
» Wikipedia Open in a new browser window
   Një enciklopedia e bërë përmes bashkpunimit të autorve të ndryshëm.
   http://sq.wikipedia.org

This category needs an editor

Last Updated: 2009-04-24 05:35:13


Help build the largest human-edited directory on the web.
Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor

The content of this directory is based on the Open Directory and may have been modified by DWdirectory

Free previews by Thumbshots.org